Garanții:

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de garanție timp de minim 12 luni. Toate produsele defecte în perioada de garanție vor fi returnate la departamentul tehnic cu documentele de achiziție (factură, certificat de garanție).

  • Persoanele fizice beneficiază de garanţie 24 luni.
  • Persoanele juridice beneficiază de garanţie 12 luni. 

 

Garanția se acordă conform legislației române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul a fost folosit corespunzător și este valabilă numai însoțită de nr. facturii, dovada plății produsului și certificatul de garanție.

Garanția furnizată nu afectează drepturile statutare ale consumatorului prin legislația aplicabilă în vigoare (Legea 449/2003; OG 21/1992) și nici drepturile consumatorului în raport cu vânzătorul.

 

Această garanție, indiferent de termenul oferit de producător, nu acoperă următoarele:

  • defectele cauzate de manevrarea brutală sau uzură;
  • defectele sau stricăciunile cauzate de utilizarea incorectă/necorespunzătoare a produsului, inclusiv de utilizarea contrară instrucțiunilor date de producător;
  • garanția comercială încetează să mai fie executorie dacă produsul a fost deschis, modificat sau reparat reparat cu piese neautorizate 
  • garanția încetează să mai fie executorie dacă produsul a fost expus la umezeală, la condiții extreme din punct de vedere termic sau al altor factori de mediu, la treceri bruște de la o stare termică sau de mediu la alta, la coroziune, la oxidare, dacă a intrat în contact cu alimente, cu lichide sau cu produse chimice, sau dacă a fost depozitat în condiții neconforme cu cele specificate de producător.
  • intervenții executate de către persoane neautorizate.

 

Reclamația se face telefonic la numărul: 0759797777 sau prin e-mail la: contact@edepo.ro

Returnarea produselor se face la adresa: Cluj Napoca, Strada Traian Vuia nr 14-16. 

Firma poate asigura preluarea produsului ce se dorește returnat de la adresa comunicata, prin curier rapid.

Constatarea se face în maximum 48 de ore după care veți fi anunțat de timpul necesar depanării, înlocuirii parțiale sau totale a produsului.

 

Service post garanție: 

Toate produsele comercializate de către Edepo Trade SRL beneficiază de service după perioada de garanție. Acest lucru se face contra cost, dar la prețuri speciale pentru clienți. Demersurile sunt asemănătoare cu cele de la garanție.

 

Legislație

Lege nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

Lege nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora

Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

Ordonanța nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Eventualele reclamații primite din partea clienților persoane juridice, nu vor fi luate în considerare.

 

Colectarea datelor se va face direct de la dumneavoastră, astfel încât veți avea controlul absolut a datelor pe care le furnizați