Top 5: Cele mai bune scaune de birou online disponibile acum în România

În această perioadă, o mare parte dintre noi lucrăm de acasă și se pare că trendul se menține. Putem estima că din ce în ce mai multă lume va lucra remote în următorii ani. Așadar, a venit timpul să ne construim acasă un spațiu de birou confortabil, elegant și, mai ales, sănătos pentru noi pe termen lung! Vezi în continuare topul celor mai bune scaune de birou online și alege-l pe cel potrivit pentru tine!

 

1. Scaune de birou directoriale

Scaunul de birou directorial este acel scaun masiv, impunător, care îți atrage privirile de fiecare dată când cauți scaune de birou online. În afară de faptul că este extrem de rezistent în timp și suportă greutate mare, acest tip de scaun de birou îți oferă numeroase reglaje care îți oferă o poziție corectă și confortabilă la birou. Desigur, prețul acestui tip de scaun este întotdeauna justificat, în special dacă plănuiești să lucrezi pentru o perioadă lungă de acasă și dacă vei petrece multe ore la birou. Funcția de recliner pe care cele mai multe dintre aceste scaune o oferă te va ajuta să ai și momente relaxante în pauze, făcând posibilă relaxarea mușchilor spatelui și ai picioarelor.

2. Scaune de birou pentru gaming

Aceste scaune de birou pentru gaming au un design unic, futurist, colorat. Totuși, nu designul este punctul lor forte, ci multitudinea de reglaje pe care ți le oferă: funcția de recliner, suportul pentru picioare, suportul lombar, tetiera și suportul cervical, șezutul din material respirabil și multe altele. Ai putea fi tentat să crezi că acest scaun este potrivit doar pentru gameri, însă nu este deloc așa! Acesta este un scaun potrivit pentru oricine are nevoie de o poziție confortabilă și sănătoasă la birou, indiferent de tipul activității pe care o desfășori în fața calculatorului! De asemenea, acest tip de scaun de birou poate fi foarte potrivit pentru copii, deoarece le oferă o poziție corectă și, în același timp, le dă energie prin designul futurist!

3. Scaune de birou textile

Acest tip de scaun de birou este prietenos cu bugetul tău și, în același timp, poate fi un scaun foarte bun. Trebuie, însă, să te asiguri că îți oferă minimul necesar de reglaje pentru o poziție corectă: reglaj pe înălțime, reglaj al spătarului, reglaj lombar. Faptul că este din material textil îi conferă marele avantaj că îți va lăsa pielea să respire și, deși nu este la fel de impunător ca cel directorial, este, totuși, un scaun de birou bun la un preț prietenos.

4. Scaune de birou kneeling chair

Aceste scaune de birou sunt foarte potrivite pentru persoanele care au musculatura spatelui slăbită și au nevoie să și-o întărească pentru a scăpa de durerile de spate. Practic, scaunul acesta are o pernă în zona picioarelor și îți va ține partea de jos a corpului fixă, ca într-o șa. Partea de sus a corpului va fi mobilă, însă cea de jos va sta fixată în scaun. Deși nu este un model popular printre modelele de scaune de birou online disponibile în România, acesta este de fapt un model de scaun foarte eficient pentru îndepărtarea durerilor de spate și întărirea musculaturii spatelui. Singurele dezavantaje sunt că nu pot fi folosite de persoanele care au probleme cu genunchii și, desigur, nu sunt recomandate folosirii de către femeile care poartă dresuri (se recomandă pantalonii pentru folosirea acestui tip de scaun de birou).

5. Scaune de birou online simple

Acestea sunt scaunele de birou rotative fără mânere. Dacă au cel puțin un reglaj pentru șezut și unul pentru spătar, le poți folosi în siguranță, în special dacă nu vei sta multe ore în șir la birou. Faptul că sunt rotative te va ajuta să accesezi ușor diferite zone ale biroului fără să trebuiască să te întinzi în poziții nefirești și să riști o întindere musculară. Totuși, având în vedere că la aceste scaune simple nu vei avea suport lombar și nici cervical, îți recomandăm să iei pauze dese pentru mișcare. De asemenea, faptul că nu au manere reglabile poate să fie un risc pentru mușchii din zona gâtului și umărului. Totuși, dacă ai nevoie de un scaun simplist, care să nu ocupe loc mult, prietenos cu bugetul tău și care să fie folosit doar câteva ore pe zi, acesta este scaunul de birou ideal pentru tine.

 

Pe lângă un birou elegant și încăpător și un calculator bun, îți trebuie și un scaun de birou confortabil pentru a te simți bine lucrând de acasă. Așa cum ai văzut, însă, scaunul tău de birou nu trebuie să fie doar elegant și confortabil, ci trebuie să îți susțină coloana pe termen lung. Dacă vrei să eviți deformările osoase, mușchii tensionați, durerile și inflamațiile, alege cu grijă dintre modelele de scaune de birou online pe cel potrivit atât pentru tine, cât și pentru întreaga ta familie!

Cele mai bune scauneScaun ergonomicScaune comfortabileScaune de birouScaune directorialeScaune online

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate