Scaunul kneeling chair pentru a scăpa de probleme lombare – vezi aici de ce ar trebui să îl alegi!

Astăzi dorim să vă prezentăm un tip de scaun mai puțin popular la noi în țară, dar pe care populațiile din alte țări îl îndrăgesc și îl folosesc din ce în ce mai mult. Un scaun cu calități sporite atât în oferirea confortului, cât și în menținerea atenției vie constant, prin faptul că este un scaun non-conformist și jucăuș. Astăzi vom vorbi despre scaunele Kneeling Chair.

Scopul scaunului nu este doar acela de a ne așeza pe el. Scopul scaunului este acela de a ne menține, în lungile și multele ore de lucru, într-o postură sănătoasă, care să nu cauzeze contracții sau tensiuni musculare și care, prin relaxarea corpului, să ne permită să nu obosim și să dăm, astfel, randament în tot ceea ce facem pe parcursul programului de muncă.

Dar noi știm că uneori munca de birou, oricât de mult ne-ar fascina domeniul în care lucrăm, devine la un moment dat monotonă și plictisitoare, pentru că este, în general, o muncă repetitivă. De aceea simțim, la un moment dat, indiferent de motivația cu care venim la lucru, nevoia să ne ridicăm, să luăm o pauză, să ne întindem oasele și mușchii. Din păcate, pauzele lungi și dese nu sunt cheia succesului așa cum se spune și niciun șef nu va fi de acord cu ele.

Așadar, soluția ideală atunci când vă doriți să puteți rezista multe ore concentrat, fără să simțiți nevoia de a lua pauze din cauza durerilor musculare, este să utilizați scaunul de birou Kneeling Chair. De ce este acesta cel mai bun scaun de birou pentru persoanele care au nevoie de mișcare? Pentru că ceea ce permite acest scaun mult mai mult decât orice alt scaun de birou este ceea ce experții numesc ⹂șederea activă”. Această ședere activă înseamnă practic să fiți așezați, dar să aveți posibilitatea să vă mișcați față-spate și stânga-dreapta oricât de mult vă doriți, dar să rămâneți, totuși, așezat.

Scaunul Kneeling Chair este, de fapt, un stil de viață sănătos pentru coloana vertebrală, iar dacă îl adoptați, veți avea doar de câștigat. Veți observa în timp că ați scăpat de durerile de spate și de tensiunile musculare din tot corpul provocate de statul mult pe scaun. De asemenea, veți observa că durerile articulare din zona umerilor și a încheieturilor vor dispărea în timp și ele. Veți avea un somn mai adânc și mai odihnitor și de asemenea, veți reuși, așa cum am menționat deja, să vă concentrați mult mai mult timp la lucrul pe care îl aveți de făcut.

Deși pare incredibil ca un simplu scaun să facă toate aceste minuni, totuși este adevărat și vă vom explica de ce. Datorită poziției înclinate spre față a scaunului și datorită faptului că sunteți sprijinit pe genunchi, acest scaun vă setează centrul de greutate automat asupra bazinului. Vestea bună este că, dacă la celelalte scaune, atunci când sunteți obosit tindeți să adoptați o poziție mai puțin dreaptă a spatelui, acest scaun nu permite acest lucru și vă va menține într-o poziție dreaptă chiar și atunci când sunteți obosit, fără ca dumneavoastră să faceți vreun efort în plus în a o menține.

Scaunele Kneeling Chair sunt bune pentru orice tip de persoană, fie mai scundă, fie mai înaltă, însă ideal este ca persoanele de peste 1,85-1,90 m să nu folosească scaunul Kneeling Chair simplu, ci să opteze pentru varianta cu suport pentru zona lombară. Așadar, după cum bine ați înțeles deja, există două variante pentru acest tip de scaun: cel clasic și cel cu suport pentru zona lombară. Le vom explica pe fiecare în parte, cu avantaje și dezavantaje, pentru a ne asigura că faceți alegerea corectă în urma citirii acestui articol.

1. Scaunul Kneeling Chair clasic

Scaunul Kneeling Chair clasic este exact ceea ce am discutat până acum, adică un scaun de birou fără spătar, orientat înspre în față, care permite șederea activă prin mobilitatea extraordinară pe care o deține, atât față-spate, cât și stânga-dreapta. Acest tip de scaun este ideal pentru persoanele cu înălțimea cuprinsă între 1,40 m și 1,85 m, maxim până la 1,90 m.

2. Scaunul Kneeling Chair cu suport pentru zona lombară

Scaunul Kneeling Chair cu suport pentru zona lombară are toate caracteristicile scaunului Kneeling Chair clasic, însă dispune și de un mini-spătar, adică un suport pentru zona lombară, așa cum sugerează și denumirea. Acest scaun este construit în așa măsură încât să ofere aceleași condiții și flexibilitate în mișcare pentru persoanele de peste 1,90 m, pentru că aceste persoane au anumite necesități speciale de susținere pentru a-și menține coloana sănătoasă.

Îți urăm mult spor în orice faci în timp ce îți protejezi coloana cu scaunele Kneeling Chair de la Edepo!

Kneeling chairScaune online

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate