Scaunul de birou BLK Office – brand 100% românesc și 100% de încredere

Dacă și tu te-ai săturat de calitatea chinezească îndoielnică sau de prețurile astronomice de la brandurile din nordul și vestul Europei, atunci poate ar trebui să îți îndrepți atenția înspre noile branduri românești, conduse de oameni tineri și capabili, branduri 100% de încredere, cu prețuri adaptate pieței din România. Un astfel de brand este și BLK Office, iar astăzi îți vom vorbi despre scaunul de birou BLK Office, cel care ne-a cucerit inima tuturor, atât a mea, cât și a colegilor mei din redacție!

 

BLK Office – brand 100% românesc și 100% de încredere

BLK Office face parte din categoria brandurilor românești construite de la zero și aduse la succes de oameni tineri și capabili. Acestea sunt brandurile care susțin cu adevărat economia României acum și în viitor și care oferă locuri de muncă bine-plătite atât în București, cât și în provincie. BLK Office activează în domeniul furnizorilor de echipamente pentru birou, iar noi ne-am îndrăgostit în special de scaunul de birou BLK Office, cu funcție de masaj în 8 puncte și numeroase reglaje pentru o poziție cât mai corectă la birou.

 

Scaunul de birou BLK Office Atunci când cauți un scaun de birou ergonomic care să îți ofere o poziție corectă și sănătoasă în timpul orelor lungi de lucru în fața calculatorului, este imposibil ca privirea să nu îți fie atrasă ca un magnet de scaunul BLK Office. Cu designul său impunător, directorial, parcă strigă: “alege-mă!” Și bine ai face să îl alegi, pentru că nu este doar un scaun de birou frumos, ci și unul foarte calitativ și rezistent în timp. Iată doar câteva dintre avantajele acestui scaun de birou:

· Scaunul BLK Office este, în același timp, robust și elegant. Liniile impunătoare de design se întâlnesc cu materialele de calitate folosite, atât în ceea ce privește scheletul metalic, cât și în ceea ce privește buretarea și tapițeria folosită.

· Vorbind despre tapițerie, trebuie să îți spunem că este disponibilă în mai multe variante, așa încât să satisfacă orice gust și să se potrivească oricărei case și oricărui birou: piele

ecologică cu masaj și încălzire pe negru, maro inchis sau crem, piele ecologică fără masaj și fără încălzire pe negru, plus tapițerie textilă cu masaj și încălzire pe o nuanță foarte plăcută de gri.

· Așa cum o mașina are sau nu dotări full option, tot așa se întâmplă și la scaunele de birou. Ei bine, scaunul BLK Office este full option, așa încât îți va da senzația că lucrezi într-adevăr pe un scaun de lux. Parcă jobul tău pare mai ușor și mai puțin stresant când stai pe un scaun de lux ca cel de la BLK Office, nu?

· Pentru momentele când simți nevoia unei pauze, ai la dispoziție o telecomandă care te teleportează direct spre o plajă din Madeira. Bine, nu te teleportează la propriu, ci îți oferă senzația că ești în vacanță prin activarea funcției de masaj în 8 puncte cu încălzire pentru relaxarea mușchilor spatelui. Poate așa nu vei mai uita să îți iei pauze mai dese, așa cum te sfătuiește toată lumea!

· Iar dacă ești un om cu greutate (la propriu), nu ai de ce să îți faci griji! Scaunul BLK Office rezistă garantat fără probleme la 130 de kg, având certificare SGS și BIFMA pentru cadru și piston.

· Pentru serile în care vrei să te uiți la un film sau să te joci pe consolă, poți folosi tot scaunul BLK Office în locul poziției incorecte de pe canapea. Acest scaun de birou inovator are funcție de șezlong cu suport extensibil pentru picioare și se poate rabata la 135 de grade. Perfect pentru momentele tale de relaxare!

· Reglajele multiple de care dispune acest scaun de birou îl transformă într-unul cu adevărat ergonomic și calitativ: reglare pe înălțime, reglare a spătarului, reglare a cotierelor și a suportului de picioare, plus spătarul în formă de S, care susține coloana într-o poziție optimă. Așadar, beneficiezi de un scaun luxury la un preț adaptat pieței din România!

 

Robust, elegant, impunător

Când cumperi o mașină, te uiți atât la caracteristicile tehnice, cât și la aspect, nu? Amândouă trebuie să fie pe placul tău și să corespundă cerințelor tale. Atunci de ce nu ai alege la fel și un scaun de birou? Până la urmă, cel mai probabil petreci mai mult timp așezat pe scaunul de birou decât pe scaunul de la mașină, nu?

De aceea, considerăm că scaunul de birou BLK Office este echivalentul unei mașini de lux, puternică, impunătoare și frumoasă. Poate că nu îți permiți chiar acum un Maserati, însă cu siguranță ar trebui să alegi un scaun BLK Office, care este echivalentul său în lumea scaunelor de birou. Robust, elegant și impunător, acest scaun este în același timp dotat full-option cu tot ce poate exista pe un scaun de birou, de la masaj și încălzire, până la calitatea materialelor folosite și până la multiplele reglaje de care dispune.

Așadar, BLK Office este un scaun românesc ce îți oferă calitate luxury la un preț adaptat pieței din România! Cel mai bun raport calitate-preț, de neratat! Disponibil în exclusivitate în magazinul online Edepo – cu livrare rapidă prin curier.

https://www.unica.ro/advertorial/scaunul-de-birou-blk-office-brand-100-romanesc-si-100-de-incredere-399277

Cele mai bune scauneScaune comfortabileScaune cu masajScaune de birouScaune de birou ergonomiceScaune preScaune premium

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate