Ergonomic sau minciună? Vezi aici ce înseamnă de fapt un scaun ergonomic de birou

Nu toate scaunele pe care le găsești pe piață cu denumirea ⹂ergonomic” sunt, în realitate, ergonomice. Faptul că au rotile și au un design mai deosebit decât clasicele scaune din lemn cu spătar nu le face ergonomice. Descoperă în acest articol ce este de fapt ergonomia, ce este cu adevărat un scaun ergonomic și de ce scaunul de birou BLK Office este cu adevărat ergonomic!

 

Ergonomia – știința care stă la baza brandului BLK Office Toată lumea caută scaune de birou ergonomice. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce este un scaun de birou ergonomic? Ce înseamnă ⹂ergonomic” până la urmă?

Ergonomia este o știință, de fapt. Este știința care studiază condițiile de muncă ale persoanelor cu scopul de a le îmbunătăți constant și de a crește astfel productivitatea acelor persoane. Este o știință ce reunește psihologi, tehnicieni și inspectori de resurse umane. Așadar, este o știință interdisciplinara în toată regula.

Probabil ai observat că multe scaune se numesc impropriu ergonomice, deoarece ele sunt pur și simplu scaune de birou. Totuși, cei de la BLK Office au luat în serios denumirea de ⹂ergonomic” și au creat un scaun cu adevărat util pentru cei care lucrează multe ore în fața calculatorului. Cu principiile științei ergonomiei în minte, cei de la BLK Office au reușit să creeze un scaun de birou ideal pentru utilizarea pe timp îndelungat. Vezi mai jos de ce acest scaun de birou nu te minte, ci este cu adevărat ergonomic!

 

Scaunul de birou BLK Office - cu adevărat ergonomic

Un scaun ergonomic are, în primul rând, multiple opțiuni de reglaj. De ce? Pentru că nu îți vei dori un scaun universal, care se potrivește oricui și, de fapt, nimănui. Dimpotrivă, îți vei dori un scaun care să se poată regla pentru corpul tău, pentru poziția ta, în funcție de biroul tău, așa cum îți este ție comod. Așadar, în primul rând un scaun ergonomic trebuie să fie personalizabil ca reglaje într-o măsură cât mai mare. Este esențial să stai comod la birou și, bineînțeles, să adopți o postură sănătoasă pentru a evita durerile de spate și problemele care pot apărea în timp. Îți amintești definiția ergonomiei? Studierea condițiilor de lucru pentru sporirea productivității. Așadar, un scaun cu adevărat ergonomic trebuie să îți ofere condiții de muncă astfel încât să muncești mai mult și mai bine, nu să îți provoace dureri de spate atunci când stai multe ore în șir așezat pe el.

Scaunul de birou BLK Offce îți oferă atâtea modalități de reglaj și de personalizare a poziției, încât poți fi sigur că nu te minte: este cu adevărat ergonomic. La scaunul BLK Office, poți regla:

· Funcția de masaj

· Funcția de încălzire

· Înălțimea șezutului

· Gradul de rabatare a spătarului

· Poziția suportului pentru picioare

· Poziția în modul șezlong

· Poziția și gradul de ridicare a cotierelor

Toate aceste reglaje posibile îl transformă într-un scaun care nu te minte: este într-adevăr ergonomic! Îți ajustează poziția de lucru astfel încât să nu ai dureri, ci să muncești mai bine, mai mult și cu un grad crescut de relaxare.

 

Adevărul despre scaunele de birou ergonomice

Adevărul este că nu tot ce zboară se mănâncă. Exact așa e și la scaune: nu tot ce are etichetă de ⹂ergonomic” este și în realitate ergonomic. Probabil și tu ai pățit să dai bani pe un scaun de birou și să constați că peste câteva luni se rupe, își pierde stabilitatea sau pur și simplu nu e comod și îți dă dureri de spate.

Cam asta se întâmplă când alegi un scaun mai ieftin, chiar dacă are eticheta de ⹂ergonomic”. În realitate nu e chiar așa. Te lasă să îl reglezi pe înălțime și cam asta e tot. Ei bine, asta nu înseamnă nici pe departe că e ergonomic, oricât de bine ar arăta el când îl cumperi.

De aceea, este mai bine să mai pui câteva sute de lei și să achiziționezi un scaun cu adevărat ergonomic, așa cum este scaunul de birou BLK Office. Acesta este foarte durabil în timp și,

bineînțeles, îți oferă posibilitatea să îl reglezi pe mai multe direcții și în mai multe unghiuri, așa încât să beneficiezi cu adevărat de calitățile unui scaun ergonomic de birou.

Sfatul nostru: nu te lăsa înșelat pentru câteva sute de lei!

 

Alte avantaje ale scaunului cu adevărat ergonomic BLK Office

Și asta nu e tot! Scaunul BLK Office îți oferă și o buretare pe șezut de calitate luxury, din spumă cu adevărat calitativă (nu burete), așa încât să ai cel mai mare grad de confort posibil atunci când lucrezi multe ore în șir la birou. Această spumă nu se deformează în timp și nu se lasă.

De asemenea, rotițele sale sunt din cauciuc: nu crapă, nu se deformează și nu lasă urme de zgârieturi pe suprafața parchetului.

Scaunul BLK Office poate fi folosit de persoane cu greutatea de până la 130 kg. Așadar, spre deosebire de un scaun mai ieftin și mai prost, ai garanția că acest scaun rezistă, orice ar fi! Are certificări SGS și BIFMA. Așadar, inclusiv cilindrul de ridicare va funcționa fără probleme pe timp îndelungat inclusiv la greutăți mari, de până la 130 kg.

Tapițeria scaunului poate fi aleasă, cu foarte mici variații de preț, dintre:

· Piele ecologică neagră, maro închis sau gri (cu masaj și încălzire)

· Piele ecologică neagră (fără masaj și încălzire)

· Tapițerie textilă gri (cu masaj și încălzire)

Nu în ultimul rând, un alt mare avantaj al scaunului de birou ergonomic BLK Office este faptul că e disponibil în exclusivitate la Edepo. Astfel, ai garanția că te bucuri de el la preț de producător, fără să fie alți jucători implicați care să își pună o marjă de profit.

 

Concluzia noastră despre scaunul de birou BLK Office este următoarea: un scaun corect, cu adevărat ergonomic, care nu te minte, la un preț corect pentru calitatea sa luxury! Acest scaun este recomandarea noastră de top pentru cei care petrec multe ore în șir în fața calculatorului.

https://www.agerpres.ro/ots/2021/11/12/ergonomic-sau-minciuna-vezi-aici-ce-inseamna-de-fapt-un-scaun-ergonomic-de-birou--645447

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Produse evidențiate

- 11%
77 lei 87 lei

Nume produs

No reviews
44 lei

Nume produs

No reviews