De la estetic la ergonomic: studiu de caz asupra modelelor de scaune de birou ergonomice

Este adevărat că un scaun de birou pe care îl folosești acasă sau la locul de muncă trebuie să fie atât estetic, cât și potrivit pentru sănătatea spatelui tău, însă ce prevalează atunci când vrei să faci o alegere? Ei bine, răspunsul e dificil atunci când ai de ales între un scaun de birou frumos și unul care să îți ofere reglaje potrivite pentru tine. De aceea, am realizat acest studiu de caz asupra modelelor de scaune de birou ergonomice pentru a-ți demonstra că, dacă alegi înțelept, poți avea unul atât estetic, cât și calitativ.

Scaunele de birou directoriale cu funcție șezlong  

Un scaun de birou masiv, însă extrem de util! Îți oferă atât o multitudine de reglaje perfecte pentru a avea o poziție corectă la birou, cât și un design impunător. Funcția de șezlong te ajută să iei pauze relaxante, în timpul cărora să îți poți întinde picioarele și mușchii spatelui. De asemenea, acest tip de scaun are și suport pentru picioare, atât de folositor în timpul orelor lungi de stat în fața calculatorului. Util și calitativ? Da! Design deosebit de elegant? Da! Iată, poți avea un scaun directorial cu funcție șezlong care să îmbine și esteticul și ergonomicul!


Scaunele de birou pentru gaming 

Nimeni nu poate contesta designul modelelor de scaune de birou pentru gaming: linii drepte, dar și arcuite pe alocuri, culori îndrăznețe, aer futurist. Cât despre reglajele pe care le poți avea cu acest tip de scaun, sunt multe de spus: poți regla brațele atât pe înălțime, cât și pe direcție sau înclinație; poți regla gradul de reclin al spătarului; poți regla suportul lombar și pe cel cervical, plus multe alte functionalități deosebit de utile pentru un scaun de birou. Acest tip de scaun este special conceput pentru a sta multe ore în aceeași poziție în fața calculatorului, de aceea este o idee buna să îl folosești în activitatea ta zilnică, chiar dacă nu ești neapărat un gamer. Îl poți folosi pentru orice job ai avea. Încă mai ai dubii că poți avea un scaun estetic, dar și complet funcțional pentru sănătatea spatelui tău?


Scaunele de birou cu bandă LED 

Dacă te atrag luminile și culorile, sigur ai aflat deja despre scaunele de birou cu bandă LED. Acestea îți oferă majoritatea reglajelor necesare pentru a avea o poziție corectă la birou, dar și un plus de design. Imaginează-ți cât de entuziasmat va fi copilul tău să își facă temele stând pe un astfel de scaun luminat! Așadar, iată încă un model de scaun calitativ și, în același timp, estetic!


Scaunele de birou cu funcție de masaj 

Vorbind despre modelele de scaune de birou cu funcție de masaj, hai să ne imaginăm următorul scenariu: cum ar fi ca atunci când iei o pauză de la muncă să primești un masaj plăcut și intens pe spate? Un masaj nu doar relaxant, ci și foarte util și sănătos pentru mușchii tăi vertebrali. Un masaj care îți va aminti de zilele călduroase de concediu. Pare imposibil, nu? Ei bine, da, se poate! Poți avea un scaun de birou cu design elegant, dar care să aibă funcție de masaj! Frumos? Da! Util? Cu siguranță!


Scaunele de birou tip kneeling chair
Un model de scaun de birou cu design deosebit este scaunul kneeling chair. Pe lângă designul elegant, ce ocupă destul de puțin spațiu, acest tip de scaun este recomandat în special persoanelor care prezintă dureri de spate, care au probleme lombare, care au tendința de a sta cocoșate la birou și care au tendința de a trage umerii în față în timpul lucrului la birou. Modelul de scaun kneeling chair îți va oferi o poziție favorabilă problemelor legate de coloana vertebrală cu care te confrunți: îți va ține picioarele într-o poziție fixă, în timp ce trunchiul va fi liber să se miște. Desigur, nu vei putea sta toată ziua pe acest tip de scaun, ideal ar fi să îl combini cu un scaun de birou ergonomic normal. Iată, așadar, un alt tip de scaun atât util pentru o poziție corectă la birou, cât și cu design deosebit – scaunul de birou tip kneeling chair! 

 

Desigur, am putea să îți oferim multe alte exemple de scaune de birou frumoase și elegante, dar și foarte calitative și utile, însă credem că deja te-am convins. Așadar, data viitoare când vei avea de ales între un scaun frumos și unul util, să nu uiți că le poți avea fără probleme pe amândouă! Și fără ca bugetul tău să sufere! Majoritatea scaunelor frumoase și de calitate pornesc de la prețul de
300 lei! În funcție de reglajele suplimentare de care ai nevoie sau pe care le dorești, poți ajunge la un preț de 700-800 lei! Decent, spunem noi, pentru un obiect pe care îți petreci cam o treime din zi!

Scaun ergonomicScaune comfortabileScaune cu masajScaune de birouScaune relaxare

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Produse evidențiate

- 11%
77 lei 87 lei

Nume produs

No reviews
44 lei

Nume produs

No reviews