Bloggul săltăreț - Trambulina elastică

Trambulina elastică – un salt pentru corp și minte. 

Ești în căutarea unei modalități amuzante de a petrece timp cu întreaga familie în aer liber, chiar în curtea sau grădina ta?

Ei bine, un produs care a dat roade în cazul multor familii a fost o trambulină elastică. Un astfel de obiect instalat în curtea sau în grădina ta, îi va atrage ca un magnet afară pe copii. 

Aceștia se vor distra în aer liber, iar tu te vei putea relaxa privindu-i sau vei putea chiar să li te alături dacă vei alege trambulina potrivită. O trambulină elastică poate fi una din cele mai bune investiții pe care le poți face în divertismentul familiei tale. Pe lângă faptul că îi încurajează pe copii să stea în aer liber, este o metodă foarte bună de a le consuma energia în mod productiv.
Faptul că fac mișcare îi ajută la întărirea musculaturii și le eliberează hormoni ai fericirii ceea ce îi face mai veseli și gata să îți facă și ție ziua mai bună.
Dacă vrei să-ți întineresti trupul si sufletul, ai nevoie de mai puțin decit crezi: o trambulină elastică si chef de joacă.

Stii cum se spune: „Tot ce e placut in viață fie e ilegal, fie imoral, fie daunează grav sănătății”. Abia acum câteva zile, trezindu-mă brusc la realitate, am evadat putin din personaj, mi-am reluat responsabilitatile de 'cercetător' si am dat fuga la Internet să fac urgent investigații.

Primul site deschis, prima știre de senzație: „Datorită beneficiilor uluitoare pentru sănătate, cercetătorii de la NASA au declarat că trambulina elastică este cel mai simplu, dar cel mai eficient dispozitiv de antrenament inventat vreodată de om”. Wow!
Alt site, alte date in favoarea noastră: „Trambulina elastică poate fi folosită oricînd si oriunde, de orice persoană, indiferent de vîrstă, dimensiune sau nivel de fitness (excepție fac femeile insărcinate si hipertensivii), fără a necesită o pregătire specială sau un echipament anume”. Splendid! În mai putin de o jumătate de oră, am adunat 50 de argumente pro, toate dovedite stiințific, cu studii, date statistice si tot tacîmul: săriturile la trambulina elastică stimulează metabolismul, sistemul imunitar si mecanismul de regenerare celulară (cu efect antiaging), oxigenează țesuturile, subțiază gambele, coapsele, soldurile si talia si rotunjesc fesele, tonifică musculatura, inclusiv cea a organelor interne, scade nivelul de colesterol, crește capacitatea pulmonară; dezvoltă simțul echilibrului si coordonarea, precum si orientarea in spațiu si viteza de reacție; datorită faptului ca efortul poate fi dozat perfect, trambulina elastică poate fi folosita chiar si de cardiaci (dar numai cu acordul medicului); acest tip de antrenament imbunătățește densitatea osoasa, fiind recomandat persoanelor cu osteoporoză; stimulează drenajul limfatic, avînd efect de detoxifiere; protejează articulațiile si coloana vertebrală (trambulina absoarbe 80% din șocuri), restabilește echilibrul hormonal, previne depresiile si sindromul premenstrual etc., etc., etc…

Potrivit cercetătorilor americani, acest tip de joacă / antrenament / tratament este unul dintre puținele metode eficiente in recuperarea copiilor cu autism, deoarece le stimulează intens sistemul senzorial și îi obligă să ia contact cu lumea exterioară. Experimentele au dovedit că pe trambulina elastică acesti copiii reușesc să stabilească chiar relații sociale, ceea ce e de-a dreptul uluitor. OK! M-am convins!
Din toate punctele de vedere, trambulina asta este o alegere bună. Pentru toată lumea.
Fetelor, antrenamentul la trambulină este cel mai grozav tratament de beauty! Iti intinerește trupul si spiritul.


TrambulinaTrambulina elastica

Lăsați un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Produse evidențiate

- 11%
77 lei 87 lei

Nume produs

No reviews
44 lei

Nume produs

No reviews